Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσιγάρο μαριχουάνας σε όποιον εμβολιάζεται στο Σιάτλ

 Πραγματικά στην Αμερική έχουν εξαντλήσει κάθε πιθανό και απίθανο μέσο για να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.   ...

 Πραγματικά στην Αμερική έχουν εξαντλήσει κάθε πιθανό και απίθανο μέσο για να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.



 

Ωστόσο, η προσφορά από την πολιτεία της Ουάσιγκτον με πρωτεύουσα το Σιάτλ με ένα τσιγάρο μαριχουάνας σε κάθε πολίτη που θα πάει να εμβολιαστεί είναι πρωτάκουστη.


Οι Αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν το πρόγραμμα «Joints for Jabs», δηλαδή «Τσιγάρα με αντάλλαγμα εμβόλια», που τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου.


Σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ, οι αρχές θα επιτρέψουν στους λιανοπωλητές μαριχουάνας να παρέχουν, στους πελάτες ηλικίας 21 ετών και άνω, ένα τσιγάρο μαριχουάνας στα καταστήματά τους, αφού λάβουν την πρώτη ή την δεύτερη δόση του εμβολίου.


Η προσφορά ισχύει μόνο για τσιγάρα και όχι για άλλα προϊόντα μαριχουάνας.


Πρωτότυπη είναι η λίστα των προσφορών στην Ουάσιγκτον για να πείσει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο και, εκτός από το τσιγάρο κάνναβης, περιλαμβάνει επίσης δωρεάν μπύρα, κρασί ή κοκτέιλ στους κατοίκους, που θα επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού.


Ο ρυθμός των εμβολιασμών έχει πέσει στις ΗΠΑ και οι Αρχές τάζουν πολλά και διαφορετικά κίνητρα στους πολίτες για να τους πείσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.