Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΕ... Μεγαλομανία Ερντογάν χωρίς όριο: Παρομοίασε τον εαυτό του με τον Μωάμεθ τον Πορθητή

Ως που μπορεί να φτάσει η… μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Πολύ μακριά καθώς φαίνεται. Είναι γνωστό ότι...







Ως που μπορεί να φτάσει η… μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Πολύ μακριά καθώς φαίνεται.

Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας θεωρεί εαυτόν τουλάχιστον ισάξιο του Κεμάλ Αττατούρκ, του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας. Αλλά αυτή τη φορά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τον εαυτό του!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τη θεμελίωση γέφυρας που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για το φαραωνικό έργο της νέας Διώρυγας της Κωνσταντινούπολης, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ερντογάν παρομοίασε τον εαυτό του με τον Μωάμεθ Τον Πορθητή!

«Ο Πορθητής όταν κατακτούσε την Κωνσταντινούπολη μετέφερε τα πλοία από την ξηρά και έκανε όλο τον κόσμο να τον θαυμάζει. Έτσι κι εμείς με τις τρεις γέφυρες που χτίσαμε πάνω στον Βόσπορο, κάναμε τον κόσμο να μας θαυμάζει. Έτσι και τώρα, θα ενώσουμε τη θάλασσα του Μαρμαρά με τη Μαύρη Θάλασσα με έναν νέο Βόσπορο, με την Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης και θα κάνουμε τον κόσμο να μας θαυμάσει. Ο θεός είναι μαζί μας και μας βοηθάει», είπε ο Τούρκος πρόεδρος όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.