Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Σε σοκ και με ράμματα στο κεφάλι η ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας

 Με ράμματα στο κεφάλι, με επιβαρυμένη υγεία λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ήδη λαμβάνει και σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται η ηλικιωμένη ...




 Με ράμματα στο κεφάλι, με επιβαρυμένη υγεία λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ήδη λαμβάνει και σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται η ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας στις 10 η ώρα το πρωί στην περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας.


Η γυναίκα ακόμη δεν έχει συνέλθει από την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από έναν δράστη -ο οποίος μέχρι τώρα παραμένει άφαντος- τη στιγμή που περπατούσε για να πάει να κάνει τις δουλειές της, όπως έγραψε το tempo24. 

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, τι μπορούσε να είχε πάθει, αν τα τραύματά της ήταν πιο σοβαρά, καθώς ο δράστης την πέταξε βίαια στο πεζοδρόμιο για να της αρπάξει τη τσάντα.


Δυστυχώς το περιστατικό, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα της μικροπαραβατικότητας που έχει πλήξει την Πάτρα αλλά και τις συνοικίες της, σύμφωνα με το tempo24.news. Οι δράστες, επιλέγουν κυρίως ηλικιωμένους για να μην έχουν αντιστάσεις, και δρουν ανενόχλητοι ακόμα και με το φως της ημέρας και ώρες αιχμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.