Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκική Δημοσκόπηση: «Εχθρός μας οι ΗΠΑ - Οι Έλληνες θέλουν πίσω την Κωνσταντινούπολη»...!!! Η τουρκία αποχαιρετά οριστικά τη Δύση και έρχεται κοσμογονία...!!!

Μία αποκαλυπτική δημοσκόπηση έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Τουρκία, όπου δείχνει προς το που στρέφεται η κοινωνία που έχει δημιουργήσει ο...





Μία αποκαλυπτική δημοσκόπηση έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Τουρκία, όπου δείχνει προς το που στρέφεται η κοινωνία που έχει δημιουργήσει ο Ερντογάν.

Στην έρευνα της Areda Survey που διεξήχθη με 2.100 συμμετέχοντες μεταξύ 1-3 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν: "Ποιο είναι το πιο σημαντικό ζήτημα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής;". Οι περισσότεροι απάντησαν το κουρδικό, οι οργανώσεις PYD-YPG στη Συρία, η καταπολέμηση της διασυνοριακής ''τρομοκρατίας" και oι σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Στις χώρες που αποτελούν απειλή για την Τουρκία, οι ΗΠΑ κατέλαβαν την πρώτη θέση με 54,6%. Το Ισραήλ ακολούθησε με 51%, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 31,1% και η Σαουδική Αραβία με 30,7%.

Το 35,5% των συμμετεχόντων περιέγραψε τις ΗΠΑ ως «αναξιόπιστη χώρα», ενώ το 32,8% το χαρακτήρισε ως «αποικιακή»!

Ρωσία ή ΗΠΑ;

''Εάν επρόκειτο να επιλέξετε ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, με ποια χώρα θα θέλατε η Τουρκία να αναπτύξει περισσότερες σχέσεις;'' Το 78,9% των ερωτηθέντων απάντησε η Ρωσία, ενώ το 21,1% δήλωσε οι ΗΠΑ.

''Πώς θα περιγράφατε τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας;'' Το 58,2% των ερωτηθέντων απάντησαν: ''Υπάρχει στρατηγική συνεργασία''. ''Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί τομείς συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας;''. Το 53,1 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε «η συνεργασία στον τομέα της ενέργειας», ενώ το 24,1% είπε «εμπορική-οικονομική συνεργασία».

Στην έρευνα, "Τι πιστεύετε για την επιλογή της Τουρκίας να αγοράσει τους S-400;", το 69,3% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η αγορά του S-400 ήταν η σωστή απόφαση.

''Το πιο σημαντικό πρόβλημα με την Αθήνα είναι η Ανατολική Μεσόγειος''

Στην ενότητα των σχέσεων με την Ελλάδα στην έρευνα και στο ερώτημα "ποιο είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα μεταξύ μας και της Ελλάδας;" , το 49,6% των συμμετεχόντων απάντησε στην ερώτηση: "Η τουρκική παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο δεν είναι επιθυμητή". Υπήρχαν επίσης συμμετέχοντες που άγγιξαν θέματα όπως "η επιθυμία των Ελλήνων για την Κωνσταντινούπολη και η Αγία Σοφία".

 
pentapostagma.gr
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.