Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαθητής μπούκαρε στο σχολείο του στη Λαμία με το μηχανάκι – Τον κυνηγούσαν οι καθηγητές (βίντεο)

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και δισταγμό, ένας μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας εισέβαλε στο σχολικό κτίριο με το μηχανάκι του μαρσάροντας υπό την π...





Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και δισταγμό, ένας μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας εισέβαλε στο σχολικό κτίριο με το μηχανάκι του μαρσάροντας υπό την παρότρυνση των συμμαθητών του.

Ο μαθητής μπούκαρε με τέρμα γκάζι σε διαδρόμους μετατρέποντας σε πίστα το σχολικό κτίριο, τη στιγμή μάλιστα που οι συμμαθητές του φώναζαν και τον επευφημούσαν. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας από τους μαθητές που ήταν παρόντες γλίτωσε παρά τρίχα τον τραυματισμό από τις μανούβρες του ανεκδιήγητου μοτοσικλετιστή.

Έντρομοι οι καθηγητές του προσπαθούσαν να τον σταματήσουν όμως ο μαθητής δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται και να τους υπολογίζει. Τελικά κάποιος από τους εκπαιδευτικούς κατάφερε να τον ακινητοποιήσει προκαλώντας μάλιστα γιουχαΐσματα από τους υπόλοιπους που παρακολουθούσαν το…σόου!

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.