Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Θράσος Πακιστανών στην Ελλάδα: Συγκέντρωση κατά του Ινδού ΥΠΕΞ: «Είστε δολοφόνοι, το Κασμίρ μας ανήκει»!

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στη χώρα μας, καθώς την στιγμή που επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Ινδός ΥΠΕΞ, οι Πακιστανοί προχώρησαν σε άλλη...




Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στη χώρα μας, καθώς την στιγμή που επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Ινδός ΥΠΕΞ, οι Πακιστανοί προχώρησαν σε άλλη μία πρόκληση.

Ο γνωστός Ασλάμ, με το επιτελείο του, διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη του ΥΠΕΞ S.Jaishankar στην Ελλάδα, μπροστά απο την Πρεσβεία της Ινδίας. Το θράσος τους οφείλεται στην ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνουν.

Μάλιστα η πορεία έγινε από την οργάνωση οι "φίλοι του Κασμίρ"! Πρόκειται για το παράρτημα του κυβερνώντος κόμματος στο Πακιστάν (PTI).

Η Δύση κήρυξε ''πόλεμο'' στην Ρωσία - Φόβοι για σύγκρουση

Τι αναφέρει στο βίντεό του ο Ασλάμ:

''Ο δολοφόνος εκατομμυρίων κατοίκων του Κασμίρ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας ήρθε στην Ελλάδα. Εμείς αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε μπροστά στην Ινδική πρεσβεία κατά την άφιξή του''!

Μαχάτμα Γκάντι: Αποκαλυπτήρια αδριάντα στην Αθήνα

Τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Μαχάτμα Γκάντι πλησίον της πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια και της Ινδίας Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανκάρ και του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Στην τελετή παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ινδίας, πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.