Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο ντου της Τροχαίας στην Αττική - Ετοιμάζεται και σε άλλες περιοχές

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αφαιρώντας δεκάδες άδειες οδήγησης, πινακίδες και άδειες...





Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αφαιρώντας δεκάδες άδειες οδήγησης, πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας εξαιτίας σοβαρών και επικίνδυνων παραβάσεων από ασυνείδητους οδηγούς.

Ειδικότερα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε την 26, 28, 29 και 30 Μαΐου 2021, ειδικές εξορμήσεις στις περιοχές των Αχαρνών, Ζεφυρίου, Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Περάματος και στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαίωσαν 461 παραβάσεις εκ των οποίων οι 40 αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 28 για στέρηση άδειες ικανότητας οδήγησης, οι 29 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, οι 72 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 38 για μη χρήση ζώνης, οι 38 για θόρυβο, οι 22 για φιμέ τζάμια, οι 17 για επίδειξη ικανοτήτων, οι 4 για αυτοσχέδιους αγώνες και 173 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον οι αστυνομικοί αφαίρεσαν 83 άδειες ικανότητας οδήγησης, 92 άδειες κυκλοφορίας και 87 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποίησαν 30 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.