Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Που ήταν όλες αυτές όταν ο Πακιστανός ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ την Μυρτώ στην Πάρο...;;; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ήταν οι συντρόφισσες του Κουφοντίνα!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ... ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝ...






ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ... ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ...

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/6).

Αλληλέγγυοι στη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης το περασμένο Σάββατο (19/6) συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη και πραγματοποίησαν πορεία στα Κάτω Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 1.000 άτομα. «Ούτε Καρολάιν, ούτε και Ελένη, καμία άλλη δολοφονημένη», «Ούτε μια λιγότερη, ούτε μια μόνη» ήταν μερικά από τα συνθήματα σε τρικάκια και πανό.

Σημειώνεται ότι ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση και την πορεία:





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.