Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία καθαρίστριας για βιασμό στα Πετράλωνα: «Ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη», μαρτυρίες σοκ

dikaiologitika  «Ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη» αναφέρει ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε τη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα β...

dikaiologitika

 «Ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη» αναφέρει ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε τη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα, ενώ πήγε να το καθαρίσει. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η καταγγελία που έγινε βιασμό καθαρίστριας στα Πετράλωνα από ένοικο πολυκατοικίας και στο φως ήρθαν νέες μαρτυρίες που συγκλονίζουν. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, αναζητείται ο δράστης. 

Συγκεκριμένα, ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, όταν αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από το διαμέρισμα, μίλησε στον «ΑΝΤ1» και ανέφερε πως την ώρα που αυτή καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο σπίτι, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Όπως είπε ο άνδρας, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα». Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά». Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι τη βίασε. Τη βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο, που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί» δήλωσε μάρτυρας, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί να νοικιάζονται σπίτια χωρίς χαρτιά σε οποιονδήποτε.

 Η 50χρονη, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, αλλά και ξυλοδαρμού από τον άντρα (φέρεται να ήταν με έναν φίλο του μαζί),  ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι το απόγευμα και να περάσει στο γειτονικό διαμέρισμα και στη συνέχεια να ζητήσει βοήθεια.

Στο νοσοκομείο η γυναίκα, το προφίλ του δράστη
Σύμφωνα με την «ΕΡΤ», αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη βρέθηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (19/06) η καθαρίστρια ελληνικής καταγωγής, που έζησε εφιάλτη, όμηρος επί πέντε ώρες σε διαμέρισμα βιαστή, στα Πετράλωνα.

Ο άνδρας, που όπως αναφέρθηκε κατάγεται από τη Βουλγαρία, έχει εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σπίτι του, στην οδό Συμμαχιδών 11 και περίμεναν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν. Ο δράστης περιγράφεται από μάρτυρα ως ψηλόλιγνος, περίπου 25 ετών, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ.

Έξω από το διαμέρισμά του οι περίοικοι άφησαν το μήνυμα «πες μας πού είναι ο γιος σου» προς τη μητέρα του, που πιστεύουν ότι είναι μέσα κλειδαμπαρωμένη.

Καθημερινά μάλωνε με τη μητέρα του και ενώ γειτόνισσα άκουσε φασαρία θεώρησε ότι ήταν ένας ακόμη τσακωμός, είπε ο μάρτυρας.

Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε ότι η μεσόκοπη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ, αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα. Το 50χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Τι έγινε στα Πετράλωνα, μαρτυρία-σοκ «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια»
Υπενθυμίζεται ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την οδό Συμμαχιδών στα Πετράλωνα το απόγευμα του Σαββάτου (19/06), καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία πως δύο άνδρες, φέρεται να έχουν προβεί σε βιασμό σε βάρος γυναίκας, που πήγε στο σπ΄ίτι του ενός για να καθαρίσει. Φέρονται και να χτύπησαν τη γυναίκα, ενώ της πήραν το πορτοφόλι. Αστυνομικές δυνάμεις και γείτονες των φερόμενων θυτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο. Διέφυγαν οι δυο άνδρες, ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες, οι δράστες ήταν δυο στο συγκεκριμένο σπίτι, στο οποίο μένει ο ένας. Αυτός κα΄λεσε τη γυναίκα για να καθαρίσει τον χώρο, καθώς η γυναίκα εργάζεται ως καθαρίστρια στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Εκείνη την ώρα, οι δυο άνδρες ήταν μαζί και φέρεται να βιάστηκε από τον έναν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έφυγαν από τον ακάλυπτο, ενώ από τη γυναίκα πήραν και το πορτοφόλι. Είχε προηγηθεί και τσακωμός ανάμεσά τους. 

Κάποια στιγμή η 50χρονη κατάφερε να διαφύγει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και κατήγγειλε το συμβάν. Οι Αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν, ειδικά τον ένοικο του διαμερίσμανος, νωρίτερα το απόγευμα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Επίσης, οι Αρχές εξετάζουν το αν τους έχει απασχολήσει στο παρελθόν ο συγκεκριμένος άνδρας.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες «ταμπουρώθηκαν» στην πολυκατοικία. Στο σημείο αναμενόταν και εισαγγελέας, ώστε με δική του εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις  να κάνουν επέμβαση. Παράλληλα στο σημείο υπήρξε πλήθος κόσμου που φώναζε συνθήματα κατά των φερόμενων ως δραστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυνάμεις της Αστυνομίας, μετά από κάποια ώρα αποχώρησαν, καθώς δεν βρήκαν κάποιους στον χώρο.

Μάρτυρας είπε στο «Dnews»: «Άκουγα τη φωνή της κοπέλας, την άκουγα να φωνάζει βοήθεια με κρατάνε. Πού είστε την ρώτησα, μου είπε στο ισόγειο. Βγήκε ο ένας και μου είπε « μπες μέσα κυρία μου και μην ανακατεύεσαι. Πηρα αμέσως την αστυνομία και ήρθε. Άκουσα τους δυο δράστες που έλεγαν "πάρε της το πορτοφόλι να φύγουμε γιατί θα φας δέκα χρόνια για το βιασμό. Ας έρθουν να μπουν μέσα του απαντούσε ο άλλος"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.