Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιμένει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ η Ευρώπη...;;; Από ποιους απειλείται το Λουξεμβούργο και αγοράζει τεθωρακισμένα οχήματα....;;;

 Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου ψήφισε νόμο για την προμήθεια 80 νέων οχημάτων διοίκησης, αναγνώρισης και συνδέσμου και της ανάλογης λογιστικ...



 Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου ψήφισε νόμο για την προμήθεια 80 νέων οχημάτων διοίκησης, αναγνώρισης και συνδέσμου και της ανάλογης λογιστικής υποστήριξης για αυτά για 15-20 χρόνια. Το κόστος της προμήθειας ανέρχεται στα 367 εκ. ευρώ. Τα οχήματα θα αντικαταστήσουν τα εν υπηρεσία παλαιότερα από το 2024.

Τα νέα οχήματα Command, Liaison, Reconnaissance Vehicles (CLRV) προέρχονται από μελέτη του ΝΑΤΟ και θα αντικαταστήσουν τα Humvee του στρατού της χώρας που αγοράστηκαν το 1996 και θεωρούνται πλέον παλαιά… και υστερούντα σε προστασία.

Ιδιαίτερο πρόβλημα για τα Humvee είναι η έλλειψη προστασίας για τον πολυβολητή. Το Λουξεμβούργο διαθέτει επίσης οχήματα Dingo II τα οποία αγόρασε το 2010 τα οποία όμως επίσης θεωρούνται παρωχημένα και θα αντικατασταθούν διότι η αναβάθμισή τους κοστίζει περισσότερο από την προμήθεια νέων οχημάτων.

Αυτά τα κάνει το μικροσκοπικό Λουξεμβούργο. Ενώ η Ελλάδα που έχει απέναντί της την Τουρκία, μια λογική, καλοσυνάτη γειτονική χώρα τι λόγους έχει να εξοπλίζεται; Αντιθέτως, φροντίζει να περιπλέκει τις σχέσεις με τις εταιρίες από τις οποίες προέρχονται τα υφιστάμενα τεθωρακισμένα της χωρίς να έχει καν υπογράψει σύμβαση “εν συνεχεία υποστήριξης” (FOS). Υπάρχουν “άλλες” σχετικές προτεραιότητες φαίνεται.

Το Λουξεμβούργο που δεκάδες αδηφάγοι γείτονες επιβουλεύονται την ακεραιότητά του οφείλει να εξοπλιστεί γιατί αλλιώς οι Ολλανδικές, Βελγικές, Γαλλικές ή Γερμανικές ορδές απειλούν το εξαφανίσουν και μαζί του να εξαφανίσουν χιλιετίες πολιτισμού… Ενώ αν χαθεί η Ελλάδα; Σιγά τα ωά.

defence-point.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.