Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνήγορος κοριτσιών που κατήγγειλαν τον ιερέα στο Αγρίνιο: Γνωρίζουμε και για άλλα παιδιά

 Οι αποκαλύψεις της φρίκης συνεχίζονται για τον ιερέα από το Αγρίνιο που κατηγορείται ότι στο παρελθόν βίασε και παρενόχλησε σεξουαλικά δ...





 Οι αποκαλύψεις της φρίκης συνεχίζονται για τον ιερέα από το Αγρίνιο που κατηγορείται ότι στο παρελθόν βίασε και παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες ο 49χρονος ιερέας, που σε βάρος του έγινε μήνυση από δυο αδελφές για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αγρινίου μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε κακουργηματικό βαθμό και σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.



Όμως αυτή η ντροπιαστική και παράλληλα σοκαριστική ιστορία δεν έχει τέλος, αν κρίνει κανείς από τα όσα συνταρακτικά αποκάλυψε η δικηγόρος των δύο κοριτσιών, Κατερίνα Κιτσάκη η οποία μίλησε στο The Caller.


Η δικηγόρος από τα Αγρίνιο περιέγραψε όλα όσα έζησαν τα δύο κορίτσια κατά τη περίοδο της παιδικής τους ηλικίας και πώς βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων:


«Σε περιβάλλον πλήρους χειραγώγησης, πλύσης εγκεφάλου και προσηλυτισμού από πρόσωπο ιδιαίτερης εμπιστοσύνης ζούσαν τα 2 κορίτσια. Τρόμος, φόβος, ντροπή και ενοχές τα συναισθήματα που ένιωθαν». Μάλιστα αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερα ήταν όταν η κυρία Κιτσάκη ανέφερε πως: «Μίλησαν γιατί γνωρίζουμε και για τα υπόλοιπα παιδιά που υπάρχουν, που υπήρχαν και εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.