Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λέσβος: Μετά τον εμβοισμό... Νέο περιστατικό παρενόχλησης σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

Δύο ήταν τελικά τα περιστατικά παρενόχλησης ελληνικών σκαφών του Λιμενικού από τουρκικά σκάφη μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το ρεπορτ...





Δύο ήταν τελικά τα περιστατικά παρενόχλησης ελληνικών σκαφών του Λιμενικού από τουρκικά σκάφη μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

Πρόκειται για δύο περιστατικά που συνέβησαν στην ίδια περιοχή με διαφορά λίγων ωρών. Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί του Σαββάτου, όταν το νεότευκτο περιπολικό σκάφος 900 του Λιμενικού Σώματος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, νότια της Λέσβου. Η Τουρκική ακταιωρός 907, παραβίασε τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, με αυξημένη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς και προσέγγισε το σκάφος. Για λίγα λεπτά είχαν παράλληλες πορείες και σύμφωνα με το OPEN το τουρκικό σκάφος προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στα ρέλια του ελληνικού σκάφους.

Λίγες ώρες αργότερα, σημειώθηκε το περιστατικό για το οποίο υπήρξε ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 13-06-2021, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νήσου Λέσβου, περιπολικό σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρών υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.