Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επτά συλλήψεις για την έκρηξη σε βενζινάδικο στον σταθμό Λαρίσης

 Μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος  Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής συνελήφθησαν επτά μέλη εγκληματικής οργ...




 Μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος  Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής συνελήφθησαν επτά μέλη εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία κατηγορούνται για την έκρηξη που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε βενζινάδικο στον σταθμό Λαρίσης στο κέντρο της Αθήνας.



Στο συγκεκριμένο βενζινάδικο είχε συμβεί μια ακόμη έκρηξη τον περασμένο Νοέμβρη και μαζί με τους έξι συλληφθέντες στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ένα ακόμη άτομο για παραβάσεις των νομοθεσιών για όπλα και ναρκωτικά.


Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας  δύο από τους συλληφθέντες αφού προμηθεύτηκαν εκρηκτική ύλη, κατασκεύασαν εκρηκτικό μηχανισμό τον οποίο τοποθέτησαν και πυροδότησαν, μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου 2020 στο πρατήριο, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.


Οι υπόλοιποι συλληφθέντες βοήθησαν τους δράστες τους δράστες της επίθεσης προκειμένου να διαφύγουν από το σημείο, ενώ συνέβαλαν στη διαγραφή βιντεοληπτικού υλικού που θα οδηγούσε στην ταυτοποίηση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.