Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Ο ξανθός που μισεί τις γυναίκες και ο «Γιάννης» βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της Καρολάιν

 Αγγίζει η αστυνομία έναν από τους δράστες της άγριας ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ενώ νέα στοι...

 Αγγίζει η αστυνομία έναν από τους δράστες της άγριας ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους υπαίτιους του στυγερού εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα», όπως μετέδωσε το Star.

Η περιγραφή του ταιριάζει πάρα πολύ με τον κακοποιό που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν στο Αλεποχώρι. Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος, μεταξύ θυμάτων και συμμορίας και μάλιστα αυτό το πρόσωπο πιθανότατα έχει πληροφόρηση ακόμη και μέσα από το αεροδρόμιο.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα.

Στα στοιχεία υπάρχει επίσης ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.