Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Άντε βρείτε καμιά δουλειά»... Πειραιάς: Ταξιδιώτες ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ τους... επαγγελματίες συνδικαλιστές με τις κόκκινες πατσαβούρες που εμπόδιζαν τον απόπλου...!!!!

Τα... 10-20 μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών του Εμπορικού Ναυτικού και της ΟΡΜΑ (Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού) ήρθαν αντιμέτωπα με ε...




Τα... 10-20 μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών του Εμπορικού Ναυτικού και της ΟΡΜΑ (Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού) ήρθαν αντιμέτωπα με επιβάτες, οι οποίοι δεν άντεξαν την πολύωρη αναμονή και τους επιτέθηκαν, αναγκάζοντάς τους σε «άτακτη υποχώρηση»

Μια «γεύση» από το δικό τους... φάρμακο πήραν σήμερα το πρωί στον Πειραιά τα μέλη αριστερών συλλογικοτήτων, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Για πρώτη, ίσως, φορά, οι περίπου... 10-20 «επαγγελματίες» συνδικαλιστές, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες σημαίες, που εμπόδιζαν τον απόπλου των καραβιών, ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους ταξιδιώτες, οι οποίοι δεν άντεξαν την ταλαιπωρία και την πολύωρη αναμονή και τους επιτέθηκαν ευθέως, αναγκάζοντάς τους σε... άτακτη υποχώρηση.

Οι οργισμένοι ταξιδιώτες, όπως φαίνεται από τα βίντεο, προσπάθησαν και κατάφεραν να απομακρύνουν τους -20χρονους, στην πλειοψηφία τους- συνδικαλιστές, προκειμένου να μπουν στα πλοία και να ταξιδέψουν. Δεν έλειψαν μάλιστα οι... αψιμαχίες, ενώ κάποιοι από τους επιβάτες φώναζαν στους νεαρούς συνδικαλιστές: «Δεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω» και «άντε βρείτε καμιά δουλειά, ρε»!

Στο σημείο έφτασε μία λιμενικός, η οποία προσπάθησε να ηρεμήσει τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ένας από τους νεαρούς που διαδήλωναν μαζί με τους ναυτικούς, της είπε: «Μαζέψτε τους υπάρχει απόφαση ΠΕNΕΝ, σωματείων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων», ενώ την απείλησε κιόλας ότι, αν δεν απομάκρυνε τους επιβάτες, θα είχε συνέπειες!

Η ένταση, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί: «Να φωνάξετε τον εισαγγελέα τώρα, αυτή είναι η δουλειά σας, αλλιώς θα πλακωθούμε με τα κωλόπαιδα» ακούστηκε να λέει στους λιμενικούς ένας από τους επιβάτες.

Έπειτα από περίπου δύο ώρες ταλαιπωρίας, που προκάλεσαν οι 10-20 νεαροί, οι επιβάτες ανέβηκαν στο πλοίο, το οποίο αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά.

Τα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από το πλοό Champion Jet2 της Seajet με δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7 το πρωί και τελικά έφυγε στις 9.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.