Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ... Η «Μεγάλη Στοά» (των Μασόνων) είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν γιατί είχε δηλώσει ψευδώς ότι είναι γιατρός...!!

Η αστυνομία εξετάζει και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος της Καρολάιν.  ...





Η αστυνομία εξετάζει και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος της Καρολάιν. 

Σύμφωνα με το έγγραφο από το 2018, η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει την φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

Σύμφωνα με το έγγραφο η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της «Μεγάλης Στοάς» ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. 

Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».



Η συνέντευξη που είχε δώσει

Η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου είχε μιλήσει στον ΣΚΑΙ την περασμένη Κυριακή, ενώ ανάλογη συνέντευξη είχε παραχωρήσει και στο OPEN. «Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το ζευγάρι. Η Καρολάιν και ο Μπάμπης έρχονταν μαζί πάντα, έσερναν και το καρότσι με το μωράκι τους», είχε πει στον ΣΚΑΙ η κ. Μυλωνοπούλου.

Μιλώντας για την Καρολάιν τόνισε ότι «εδώ στην Αθήνα δεν είχε φίλες, ήταν στην Αλόννησο. Ήταν μια πολύ καλή μανούλα που αφιέρωνε όλο τον χρόνο της στο παιδάκι της. Όπως γνωρίζετε, στην ψυχολόγο όλοι ανοίγονται. Έτσι και η Καρολάιν έκανε κατάθεση ψυχής κάθε φορά. Μάθαινα τι την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη, τα άγχη της, τις αγωνίες της. Ήταν ένα 20χρονο παιδί. Πραγματικά την έβλεπα σαν παιδί μου… Είχε γίνει πολύ νωρίς μανούλα και ήθελε τις συμβουλές μου γιατί όπως είναι φυσικό είχε λίγο άγχος».

Σε ερώτηση για το εάν φοβόταν κάτι, η κα Μυλωνοπούλου απάντησε ότι «δεν είχε φόβο για τίποτα, Είχε θέσει στόχους και προτεραιότητες στη ζωή της. Το άγχος της ήταν επειδή πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, τη Λυδία, ήταν πολύ μικρή, είχε μια αποβολή και όταν έμεινε έγκυος, η Λυδία γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν ένα 20χρονο παιδί και με όλα αυτά που είχε βιώσει, είχε μέσα της ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της, αν θα συνεχίσει τις σπουδές της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός στο να συνεχίσει τη Σχολή της. Δεν έκρυβε τίποτα από τον σύζυγό της. Ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα, η χαρά της ζωής. Λάτρευε τον σύζυγό της κι εκείνος το ίδιο».

Σχετικά με το οικόπεδο, η κα Μυλωνοπούλου είπε ότι της το είχε αναφέρει και όπως υποστήριξε «η 20χρονη ήταν ένα γελαστό παιδί, ήταν η χαρά της ζωής. Είχε χαρά να φτιάξει το σπίτι της. Και επειδή ήταν ένα αγνό παιδί το έλεγε παντού. Όλα τα όνειρά της τα έλεγε. Και πολλές φορές της έλεγα «μην ανοίγεσαι τόσο πολύ γιατί ο κόσμος δεν είναι όλος καλός».

Σε ερώτηση για το πότε την είχε δει τελευταία φορά, η ψυχολόγος τόνισε ότι «το Πάσχα είχαν φύγει τα παιδιά. Είχαν πάει ταξίδι και μετά συνέβη αυτό το ειδεχθές έγκλημα και δεν προλάβαμε να συναντηθούμε».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.