Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανήλικη διέρρηξε μαγαζί και έκλεψε ρούχα στην Χαλκίδα

 Σε βάρος της ανήλικης «ποντικίνας» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας «Άρωμα» γυναίκας ...

 Σε βάρος της ανήλικης «ποντικίνας» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

«Άρωμα» γυναίκας και μάλιστα ανήλικης αναδύθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που είχε γίνει πριν από ακριβώς έναν χρόνο σε ένα εμπορικό κατάστημα στη Χαλκίδα.


Από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας μίας ανήλικης Ελληνίδας, η οποία είχε παραβιάσει ένα παράθυρο του καταστήματος στις 29 Ιουνίου του 2020 και είχε κλέψει από το εσωτερικό του οποίου διάφορα είδη ένδυσης. Σε βάρος της ανήλικης «ποντικίνας» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Προσπάθησε να κλέψει δυο μηχανές στην Άρτα


Χωρίς επιτυχία αποπειράθηκε να κλέψει μια μοτοσικλέτα από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας στην πόλη της Άρτας ένας Έλληνας, αλλά δεν τα κατάφερε και πήγε σε μια δημοτική οδό όπου βρήκε σταθμευμένο ένα μοτοποδήλατο και έφυγε με αυτό. Η κλοπή έγινε το περασμένο Σάββατο, αλλά τρεις ημέρες αργότερα τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας να επιβαίνει στο κλεμμένο μοτοποδήλατο και τον ακινητοποίησαν. Αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής τροχοφόρων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος μια και το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.