Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στο Αγρίνιο: «Τα κορίτσια ζούσαν φοβερά πράγματα στο κοινόβιο του»!

Ιστορία φρίκης με πολλά... επεισόδια φαίνεται πως εξελίσσεται στο Αγρίνιο μετά την καταγγελία δύο κοριτσιών για βιασμό, κακοποίηση και πα...




Ιστορία φρίκης με πολλά... επεισόδια φαίνεται πως εξελίσσεται στο Αγρίνιο μετά την καταγγελία δύο κοριτσιών για βιασμό, κακοποίηση και παρενόχληση από ιερέα ο οποίος συνελήφθη και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας!

Ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας agriniopress.gr, Παναγιώτης Τσακανίκας έκανε λόγο για μια περίεργη ιστορία που είναι πολλά χρόνια γνωστή στην περιοχή και όσοι αναφέρονται σε αυτή μιλούν για το «ιδιότυπο κοινόβιο του ιερέα καθώς είναι φοβερά αυτά που ζούσαν τα κορίτσια μέσα σε αυτό το σπίτι»!


Αυτό που κάνει ακόμη περισσότερο σοκαριστική την ιστορία, σύμφωνα με όσα είπε o κ. Τσακανίκας στο TheCaller.gr είναι πως η μητέρα των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον ιερέα, (η 27χρονη για κακοποίηση και παρενόχληση, η 22χρονη για βιασμό) μαζί με μια άλλη γυναίκα, επίσης, μητέρα, είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους για να μείνουν όλοι μαζί με τα παιδιά τους με την οικογένεια του ιερέα, ο οποίος είναι πατέρας 3 παιδιών!!!


Ο ιερέας είχε καταφέρει να πείσει τις γυναίκες να τον εμπιστευτούν όντας πειθήνια όργανά του, με πρόσχημα τη θρησκεία, επισημάνθηκε πως «ακούγονται πολλά για αυτό το κοινόβιο, ακόμη και για τελετές». Από την άλλη οι πατεράδες των παιδιών είχαν εκφράσει φόβους για το περιβάλλον που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και είχαν ενημερώσει σχετικά τη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.