Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Αναζητούν τσαντάκια που τραυμάτισε ηλικιωμένη

Στην προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα της, την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι Καρέ-καρέ εξετάζουν οι ...







Στην προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα της, την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Καρέ-καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες καταστημάτων στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον αδίστακτο τσαντάκια με τη μοτοσικλέτα ο οποίος τραυμάτισε μια ηλικιωμένη.

Ο άγνωστος προς το παρόν δράστης πλησίασε με τη μηχανή του την γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στην οδό Προύσσης, το πρωί της Παρασκευής, άρπαξε την τσάντα της και την τράβηξε απότομα. Όμως, η ηλικιωμένη την συγκράτησε με αποτέλεσμα ο τσαντάκιας να γκαζώσει τη μοτοσικλέτα τραβώντας την και ρίχνοντάς την στο έδαφος!

Βλέποντας ότι δεν μπορούσε να αρπάξει την τσάντα, ο μοτοσικλετιστής εγκατέλειψε τα σχέδιά του και έσπευσε να διαφύγει. Η άτυχη ηλικιωμένη παρελήφθη από ασθενοφόρο και, αφού το πλήρωμα της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι και αιμορραγούσε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.