Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστεία με ομηρία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόλλησε το όπλο στην πλάτη της και απαίτησε τα λεφτά

Οι εικόνες από το μαγαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια συγκλονίζουν! Σε αυτές φαίνεται ο ληστής να ζητάει τα λεφτά από τη γυναίκα στο ταμείο τράπεζας...





Οι εικόνες από το μαγαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια συγκλονίζουν! Σε αυτές φαίνεται ο ληστής να ζητάει τα λεφτά από τη γυναίκα στο ταμείο τράπεζας και όταν εκείνη διστάζει να τα δώσει, ο ληστής αρπάζει μία άλλη γυναίκα ως όμηρο, για να πετύχει το σκοπό του.

Της “κολλάει” ένα όπλο στην πλάτη και ζητάει ξανά τα λεφτά από την γυναίκα στο ταμείο! Τότε εκείνη βγάζει τα χρήματα και τα παραδίδει στον ληστή.

Οι σοκαριστικές σκηνές από το υποκατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται στη λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταγράφονται από κάμερα. Οι εικόνες σοκάρουν:

Ο κουκουλοφόρος ληστής, πήρε περίπου 5.000 ευρώ και έφυγε με τα πόδια. Την υπόθεση της ληστείας, ανέλαβε το Τμήμα Διαρρηκτών και Ληστειών της Ασφάλειας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.