Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: «Δεν έχει σχέση η αυτοκτονία του Δογιάκη»

Μια δολοφονία (στα Γλυκά Νερά) και μια αυτοκτονία (του Σταύρου Δογιάκη) που απασχόλησαν την κοινή γνώμη. Η πρώτη συγκλόνισε για την αγριότη...







Μια δολοφονία (στα Γλυκά Νερά) και μια αυτοκτονία (του Σταύρου Δογιάκη) που απασχόλησαν την κοινή γνώμη. Η πρώτη συγκλόνισε για την αγριότητα της δολοφονίας ενός κοριτσιού από τον ίδιο της τον σύζυγο. Η δεύτερη σόκαρε καθώς ακόμη αναζητείται το γιατί.

Κι όμως, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να συνδέσουν τις δυο υποθέσεις. Και άρχισαν οι θεωρίες συνωμοσίας για το πως συνδέονται η δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και η αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη, του συνιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός».

Μεταξύ τους, όμως, πέρα από τις φήμες και τις θεωρίες συνωμοσίας, δεν υπάρχει καμία σχέση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, σύμφωνα με όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος στα Νέα και το Βήμα.

«Περί συνεργού, πράγματι από τα στοιχεία της δικογραφίας και τις αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεων και των συσκευών της Κάρολαϊν και του Μπάμπη, δεν προκύπτει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο χώρο. Ούτε φαίνεται γενικότερα να υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Δεν επιβεβαιώνεται το περιβόητο συνωμοσιολογικό σενάριο», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.