Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Τα πραγματικά χρόνια που θα μείνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη φυλακή

Η δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όταν αποκαλύφθηκε πως ο σύζυγός της, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν ο δο...







Η δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όταν αποκαλύφθηκε πως ο σύζυγός της, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν ο δολοφόνος της, το σοκ ήταν μεγάλο για όλους. Στο Πρωινό, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξήγησε κάποια πράγματα σχετικά με την ενδεχόμενη ποινή που θα επιβάλει το δικαστήριο στον 32χρονο πιλότο.

«Αν η ποινή που θα του επιβληθεί είναι ισόβια κάθειρξη, τότε θα πρέπει να καθίσει πραγματικά στην φυλακή 16 χρόνια και μέχρι τα 20 θα τα συμπληρώσει με μεροκάματα. Γι’ αυτό ο κύριος αυτός θέλει από την πρώτη μέρα να αρχίσει να εργάζεται. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγει όσο νωρίτερα γίνεται από τη φυλακή», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Συνεχίζοντας, αναφερόμενο στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο ποινικολόγος ανέφερε τα εξής: «Η δικογραφία είναι ώριμη για να εκδικαστεί. Το αδίκημα είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Από την άλλη πλευρά, ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να πει ακόμα και ψέματα προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν έχει καμία ποινική ευθύνη γι’ αυτό».

Με ποια κίνηση που μπορεί να κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του; «Ελπίζω να μην κάνει το λάθος να ρίξει τις ευθύνες στην νεκρή κοπέλα, γιατί έτσι θα επιβαρύνει τη θέση του. Αν έχει έστω μία ελπίδα να του αναγνωριστεί ένα ελαφρυντικό, θα ξεθωριάσει και αυτή η ελπίδα», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.