Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον πάνε για διαθεσιμότητα... Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις που έκαν...




Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τον δολοφόνο της Καρολάιν και οι οποίες προκάλεσαν σάλο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. "παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του".

Οι δηλώσεις για τον "Βλάκα" πιλότο που προκάλεσαν σάλο

Οργή στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε σήμερα ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, σχετικά με το έγκλημα τα Γλυκά Νερά και την απόφαση του πιλότου να μην ομολογήσει εξαρχής τη δολοφονία της συζύγου του και να σκηνοθετήσει ένα σενάριο ληστείας. Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε αρχικά ότι "από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Κρεμασμένο το σκυλί ενώ είχε ήδη πεθάνει, ληστεία αποδεδειγμένα μέσα στο πρώτο τριήμερο ξέραμε ότι δεν είχε γίνει, για τις κάμερες δεν υπήρχε τίποτα σε απόσταση 10 χλμ. Απλά έπρεπε να μείνει ήσυχος, μέχρι να τον δέσουμε και να τον μαγκώσουμε. Τέλος, είναι τόσο απλό...".

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι "με παραξένευσε που έκανε οκτώ ώρες να σπάσει" και ερωτηθείς αυτό τι δείχνει, απάντησε: "ότι είναι βλάκας πρώτα απ' όλα δείχνει, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο 'τα χασε και τρελάθηκε', εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή... Τώρα τέλειωσε, έσβησε... Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. 'Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ...', πρώην έντιμος βίος... Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσο θα πάει με αυτή τη σκηνοθεσία; Τώρα θα πάρει δόλο, χίλια πράγματα πάνω του, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό....", είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.