Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: Η μητέρα των κοριτσιών κατέθεσε υπέρ του ιερέα που προφυλακίστηκε για τον βιασμό τους

Την ώρα που ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο κρινόταν προφυλακιστέος, μία κατάθεση γινόταν γνωστή προκαλώντας αίσθηση. Συγκεκριμένα, η μητέ...




Την ώρα που ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο κρινόταν προφυλακιστέος, μία κατάθεση γινόταν γνωστή προκαλώντας αίσθηση. Συγκεκριμένα, η μητέρα των δύο κοριτσιών που κατηγορείται ότι βίασε ο κληρικός, πήρε το μέρος του 49χρονου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karvasaras.gr από το Αγρίνιο, ο δικηγόρος του προφυλακιστέου για βιασμούς και παιδική πορνογραφία 49χρονου ιερέα, αποκάλυψε ότι η μητέρα των δύο κοριτσιών έχει καταθέσει υπέρ του πελάτη του:

«Φυσικά. Έχει καταθέσει ότι όσα ισχυρίζονται τα κορίτσια σε βάρος του ιερέα είναι ψευδή. Τα κορίτσια είναι στην υπηρεσία των ενεργειών του πατέρα και αυτός θέλει να εκδικηθεί τον ιερέα επειδή θεωρεί ότι η διάσπαση της εγγάμου συμβιώσεως με τη σύζυγό του, “πέτρα του σκανδάλου” είναι ο ιερέας. Αυτό όμως δεν το υποστηρίζει σήμερα αλλά από δεκαετίας», δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου ιερέα, Δημήτρης Νικάκης.

Αγρίνιο: «Αλλοίωση των πραγματικών περιστατικών»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών πριν από χρόνια, όταν αυτά τον επισκέπτονταν συχνά και κάποια βράδια διέμεναν στο σπίτι του, μαζί με τη μητέρα τους, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μετά τη σχετική απόφαση για την προφυλάκιση του κατηγορουμένου, ο δικηγόρος του 49χρονου ιερέα, Δημήτρης Νικάκης, μίλησε στους δημοσιογράφους και έκανε λόγο για «σοβαρότατο νομικό ατόπημα» από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αγρινίου που δεν έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της προδικασίας για το αυτόφωρο αδίκημα, όπως και για «αλλοίωση των πραγματικών περιστατικών».

Υποστήριξε ότι οι «γυμνές πλάτες» και δεν είναι «γυμνά σημεία σώματος», καθώς δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Όπως τόνισε ο κ. Νικάκης, «δεν είναι πορνογραφικό υλικό γιατί είναι μέλος του σώματος που προδήλως, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ποινική διάταξη, δεν προκαλεί γενετήσια διέγερση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.