Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Πακιστανός παρενοχλούσε ανήλικους σε παραλία - Τον ακινητοποίησε πατέρας

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα περιστατικά παρενόχλησης ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών σε όλη την Ελλάδα με τους γονείς να μην ξέρουν τι να κάν...






Σε μάστιγα εξελίσσονται τα περιστατικά παρενόχλησης ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών σε όλη την Ελλάδα με τους γονείς να μην ξέρουν τι να κάνουν και μια αστυνομία να γίνεται απλά αποδέκτης κρατουμένων οι οποίοι ακόμα και αν εκτίσουν την ποινή τους δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απελαθούν.

Έτσι μετά το περιστατικό στο τραμ στο Π.Φάληρο σήμερα ένας Πακιστανός έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ανηλίκων παιδιών στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, με έναν πατέρα να τον ακινητοποιεί και να τον παραδίδει στην Αστυνομία.

Ο 37χρονος αλλοδαπός εθεάθη να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην αμμουδιά ντυμένος με βερμούδα και πουκάμισο και να παρατηρεί τις ομπρέλες θαλάσσης χωρίς να πουλάει κάτι, όμως όταν έβλεπε κάποιο παιδάκι μόνο του έξω στην ακτή ενώ οι γονείς του είχαν μπει στη θάλασσα, πλησίαζε και του έκανε προκλητικές χειρονομίες.

Οι ύποπτες κινήσεις του είχαν ήδη παραξενέψει κάποιους λουόμενους οι οποίοι άρχισαν να τον παρατηρούν.

Ένας πατέρας αντιλήφθηκε ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε παιδιά, ακόμη και κοντά στις ντουζιέρες και τις τουαλέτες της παραλίας και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Στην ακτή έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες στον 37χρονο αλλοδαπό, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με αυτούς θέλουν κάποιοι να εμπλουτίσουν την κοινωνία;

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.