Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο πλευρό της μητέρας της Καρολάιν

 Ο Φώτης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης - Δεν ακολούθησε τον πιλότο στη ΓΑΔΑ Σκηνές αρχαίας τραγωδία...

 Ο Φώτης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης - Δεν ακολούθησε τον πιλότο στη ΓΑΔΑ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θυμίζουν οι τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται να συμπληρώσουν τον επίλογο της υπόθεσης συζυγοκτονίας στα Γλυκά Νερά που άφησε μουδιασμένο όλο το πανελλήνιο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης Κάρολαιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της, ο αδερφός του δράστη και πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


Αυτή τη στιγμή που αποκαλύπτονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από το έγκλημα και το προσωπείο του στοργικού συζύγου έχει πέσει, το protothema.gr καταγράφει ακόμη μια συγκλονιστική εξέλιξη που συμπληρώνει το παζλ του πόνου.


Ο Φωτης Αναγνωστοπουλος αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του κατ´ομολογίαν δολοφόνου, έχει επιλέξει να βρίσκεται στο νησί που πενθεί για την απώλεια της νεαρής γυναίκας, την Αλόννησο, και στέκεται με στωικότητα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαιν που είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.


Μετά το τρισάγιο, στο οποίο ο σύζυγος της αδικοχαμένης Κάρολαιν έπαιξε ακόμη ένα θέατρο στη μητέρα της, αγκαλιάζοντάς την, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές εσπευσμένα για να απολογηθεί ως βασικός ύποπτος στη ΓΑΔΑ.


Η κίνηση του αδερφού, που έμεινε πίσω στην Αλόννησο, συγκλονίζει. Ακόμη και μετά την πολύωρη ανάκριση του 33χρονου, ήθελε να συμπαρασταθεί στη μητέρα της Κάρολαιν, αφήνοντας πίσω τον πιλότο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης, στην Αλόννησο, ο αδερφός του πιλότου με άλλους τέσσερις συγγενείς.


Η διαχείριση της επόμενης ημέρας Γολγοθάς καθώς η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμη θάνατο. Εκείνον του χαρακτήρα του Μπάμπη, ο οποίος επί 37 ημέρες είχε στήσει μια κακοπαιγμένη παράσταση.


Δεν δίσταζε να υιοθετεί το προφίλ του συντετριμμένου σε φίλους, γνωστούς ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα. Ενδεικτικό της οργής του κόσμου για τον άδικο χαμό της νεαρής μητέρας, το ξέσπασμα στον λογαριασμό του πιλότου στο Instagram, όπου οι βρισιές σε βάρος του ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες.


Τα αναπάντητα γιατί είναι πολλά, τη στιγμή που εξετάζονται τα κίνητρα του δράστη,ενώ η Εισαγγελία απορρίπτει τα περί εν βρασμώ ψυχής και μιλά για έγκλημα από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


Η σκηνοθεσία του εγκλήματος και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους... πρόκειται για έναν αδίστακτο και βαθιά εγωκεντρικό δράστη ο οποίος στην προσπάθειά του να σωθεί μετήλθε όλα τα μέσα...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.