Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέλος από τη Δευτέρα η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας - Όλα όσα θα ισχύουν

Την ώρα που η συζήτηση για διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργ...






Την ώρα που η συζήτηση για διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη να προαναγγέλλει ανακοινώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα, περισσότερες "ανάσες" ελευθερίας θα αποκτήσουν οι πολίτες από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Τελευταία ημέρα η σημερινή για τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 01.30 έως τις 05.00 π.μ. Από τη Δευτέρα απελευθερώνονται πλήρως οι μετακινήσεις και η κυκλοφορία. Επίσης, από αύριο θα εξαιρούνται από τα εβδομαδιαία self test οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, όπως και οι αθλούμενοι σε γυμναστήρια.

Ακόμη θα επιτρέπονται 10 άτομα καθήμενα στα τραπέζια, αντί 6 που ισχύει σήμερα, ενώ το ανώτατο όριο ατόμων για τις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων θα είναι τα 300 άτομα. Όσον αφορά στις παραλίες θα ισχύει αναλογία 120 άτομα ανά 1.000 τ.μ. επιφάνειας (ελεγχόμενη είσοδος).

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει καταργηθεί η χρήση μάσκας, στους εξωτερικούς χώρους στα σημεία όπου δεν υπάρχει συνωστισμός.
Για τις διευκολύνσεις

Κεντρική φιλοσοφία του σχεδίου για τις διευκολύνσεις είναι ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι:

-θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους κλειστούς δημόσιους χώρους χωρίς μάσκα

-θα απολαμβάνουν ελεύθερα ταξίδια χωρίς την ανάγκη να υποβάλλονται σε τεστ ενώ

-Η είσοδός τους σε γήπεδα, θέατρα, σινεμά, συναυλίες και γενικότερα στους χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας όπως είναι τα μπαρ και τα εστιατόρια θα γίνεται χωρίς περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.