Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Τέλος εποχής για τον Νετανιάχου - Ένα βήμα πριν την πρωθυπουργία ο Μπένετ

Το αραβικό κόμμα Ράαμ επισημοποίησε απόψε τη στήριξή του στον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού κατά του Νετανιάχου Το ισραηλινό αραβικό ...




Το αραβικό κόμμα Ράαμ επισημοποίησε απόψε τη στήριξή του στον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού κατά του Νετανιάχου

Το ισραηλινό αραβικό κόμμα Ράαμ του ισλαμιστή Μανσούρ Αμπάς, επισημοποίησε σήμερα το βράδυ τη στήριξή του στον σχηματισμό ενός κυβερνητικού συνασπισμού κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, αίροντας έτσι ένα από τα τελευταία εμπόδια για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Ισραήλ.

Ο Αμπάς "υπέγραψε τη συμφωνία συνασπισμού για τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ενότητας", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του ηγέτη της αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ, ο οποίος είχε προθεσμία έως τις 23.59 της Τετάρτης να συγκεντρώσει ψήφους για να ανακοινώσει στον πρόεδρο της χώρας ότι έχει την απαιτούμενη στήριξη για να σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση.

Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ, πρίν εκπνεύσει η προθεσμία ενημέρωσε τον Ισραηλινό πρόεδρο ότι κατόρθωσε να συγκροτήσει κυβέρνηση.

Όπως μεταδίδουν μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα επόμενος πρωθυπουργός στο Ισραήλ θα είναι ο Ναφτάλι Μπένετ ηγέτης του κόμματος της ριζοσπαστικής δεξιάς Yamina ο οποίος συνεργάστηκε με τον Γιαΐρ Λαπίντ με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Όπως μεταδίδει το BBC η συμφωνία του συνασπισμού προβλέπει ότι ο επικεφαλής του δεξιού κόμματος Yamina, θα ορκιστεί πρωθυπουργός άμεσα και ακολούθως θα παραδώσει την πρωθυπουργία στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.