Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο! Η Δυτική Βιρτζίνια προσφέρει όπλα, φορτηγά και σωρούς μετρητών για να ενθαρρύνει τους εμβολιασμούς

Μπορούν ακόμη να κερδίσουν υποτροφίες σε κολλέγια ή weekend σε θέρετρα Μερικές αμερικανικές πολιτείες, όπως η Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το ...





Μπορούν ακόμη να κερδίσουν υποτροφίες σε κολλέγια ή weekend σε θέρετρα

Μερικές αμερικανικές πολιτείες, όπως η Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Μέριλαντ, το Νιου Τζέρσεϊ και το Οχάιο, προσφέρουν προγράμματα κινήτρων εμβολιασμών ως τρόπους για να ενθαρρύνουν τους απρόθυμους ενήλικες να εμβολιαστούν. Το πιο πρόσφατο και αλλόκοτο φαινόμενο καταγράφηκε στην Δυτική Βιρτζίνια, που προσφέρει στους κατοίκους που εμβολιάζονται την ευκαιρία να κερδίσουν ένα φορτηγό, ένα τουφέκι κυνηγιού, υποτροφίες κολλεγίων και την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο 1,588 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το CNN.

"Όσο γρηγορότερα φέρνουμε τους ανθρώπους μετά τη γραμμή τερματισμού, τόσο περισσότερες ζωές σώζουμε. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει", δήλωσε ο κυβερνήτης Jim Justice την Τρίτη. "Εάν ο λογαριασμός συνεχίσει να τρέχει, το κόστος είναι τεράστιο. Οι νοσηλείες είναι τεράστιες. Πρέπει να φέρουμε όλους τους ανθρώπους μας στη γραμμή τερματισμού."

"Θα μπορούσατε να κερδίσετε κάτι που θα ήταν εκπληκτικό", πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού, που χρηματοδοτείται από ομοσπονδιακά ταμεία ανακούφισης τς πανδημίας, ξεκινά στις 20 Ιουνίου έως τις 4 Αυγούστου. Όπως αναφέρει η πολιτεία, το 51,1% των κατοίκων της εμβολιάζονται, ενώ έχουν ήδη φτάσει τα μέγιστα επίπεδα ζήτησης εμβολίων.

Ποιος καλύτερος τρόπος για να βγάλεις τους κατοίκους από το σπίτι και να τους εμβολιάσεις παρά να τους προσφέρεις την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν φορτηγά και όπλα!!!

Το πρόγραμμα κινήτρων εμβολιασμών προσφέρει επίσης ένα βραβείο 588.000 δολαρίων, άδειες κυνηγιού και αλιείας, καθώς και διακοπές σε θέρετρα. Η πολιτεία ελπίζει ότι αυτό θα αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς ο Πρόεδρος Μπάιντεν στοχεύει να εμβολιάσει τουλάχιστον το 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ έως τις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το Bloomberg, "το τελευταίο ποσοστό εμβολιασμού είναι 1.230.767 δόσεις την ημέρα, κατά μέσο όρο. Με αυτόν τον ρυθμό, θα χρειαστούν άλλοι 5 μήνες για να καλυφθεί το 75% του πληθυσμού."


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.