Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η νύφη πέθανε στον γάμο και ο γαμπρός την αντικατέστησε με την αδερφή της...!!!

Το γεγονός ότι μια νύφη σε γάμο στην Ινδία πέθανε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δεν φάνηκε να πτόησε τον γαμπρό, αφού την ίδια στιγμή την ...




Το γεγονός ότι μια νύφη σε γάμο στην Ινδία πέθανε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δεν φάνηκε να πτόησε τον γαμπρό, αφού την ίδια στιγμή την αντικατέστησε με την… αδερφή της και η τελετή συνεχίστηκε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η νύφη έπαθε καρδιακή προσβολή, όμως η επέμβαση ενός γιατρού δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στη ζωή. Οι δύο οικογένειες, ωστόσο, αντί να ακυρώσουν τον γάμο, συμφώνησαν να συνεχιστεί το μυστήριο και τη θέση της νύφης να πάρει η αδερφή της νεκρής.

Μάλιστα η σορός της νύφης βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο όσο διαρκούσε η τελετή, ενώ στη συνέχεια αποτεφρώθηκε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση των δύο οικογενειών μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως στο γεγονός ότι η οικογένεια της νύφης πιθανότατα περίμενε προίκα, ενώ ο γαμπρός θα ήθελε να αποφύγει το στίγμα της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.