Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κέρκυρα: Σχεδίαζε τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας ο δράστης του εγκλήματος – Βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα

  Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το διπλό φονικό στη Δασιά και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και δείχνουν πως ο δρά...



 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το διπλό φονικό στη Δασιά και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και δείχνουν πως ο δράστης, ο οποίος και αυτοκτόνησε είχε σχεδιάσει τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 67χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του. Όπως μετέδωσε το Star σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα προς την οικογένειά του αλλά και ένας πλήρης φάκελος προς τον Εισαγγελέα.

Ο λόγος που φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του δράστη, είναι ότι η σπιτονοικοκυρά του είχε σκοπό να του κάνει έξωση. Το δεύτερο θύμα, φαίνεται πως σκοτώθηκε κατά λάθος, όταν μπήκε στη μέση για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Τους σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Σχεδόν εξ επαφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς τα δύο θύματα, του 67χρονου δράστη, που έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα, αμέσως μετά το διπλό φονικό που πάγωσε την Κέρκυρα.

«Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοκτόνησε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, ενώ όπως είπε «σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ερευνάται το ενδεχόμενο πρώτος να δολοφονήθηκε ο 63χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής που διέμενε χρόνια στη Γαλλία και μετά η 61χρονη Κερκυραία. «Τα θύματα βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων το ένα από το άλλο, ενώ με βάση τα στοιχεία και την ιατροδικαστική, πρώτη, προσέγγιση φέρεται ότι υπήρχε δόλος και πρόθεση να γραφτεί αυτή η τραγωδία» δήλωσε ο κ. Αϊβατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.