Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Τρομακτική στιγμή, υποχώρηση του εδάφους… «καταπίνει» αυτοκίνητα -ΒΙΝΤΕΟ

Η σκηνή που το έδαφος υποχωρεί έξω από το νοσοκομείο καταγράφηκε σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μια τεράστια τρύπα που προκλ...



Η σκηνή που το έδαφος υποχωρεί έξω από το νοσοκομείο καταγράφηκε σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μια τεράστια τρύπα που προκλήθηκε εχθές όταν υποχώρησε το έδαφος σε πάρκινγκ έξω από νοσοκομείο στην Ιερουσαλήμ «κατάπιε» τρία αυτοκίνητα, όπως μετέδωσε το BBC.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, εφτά οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν το απόγευμα στον χώρο στάθμευσης του ιατρικού κέντρου Shaare Zedek, όταν ειδοποιήθηκαν ότι το έδαφος είχε υποχωρήσει και ότι είχαν πέσει αυτοκίνητα στην τρύπα που δημιουργήθηκε. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το συμβάν.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, η υποχώρηση του εδάφους πιστεύεται ότι προκλήθηκε από οδικές εργασίες που πραγματοποιούνται σε κοντινή απόσταση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.