Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Αισχρή προπαγάνδα από Τσελίκ - «Η Ελλάδα βυθίζει σκάφη στο Αιγαίο»

Αυτό το αφήγημα που πιπιλάνε διαρκώς οι τούρκοι τον τεευταίο καιρό, σκοπό έχει να καλλιεργήσει ακόμη περισσότερο μίσος για τους Έλληνες, όχι...




Αυτό το αφήγημα που πιπιλάνε διαρκώς οι τούρκοι τον τεευταίο καιρό, σκοπό έχει να καλλιεργήσει ακόμη περισσότερο μίσος για τους Έλληνες, όχι μόνο εντός της τουρκίας αλλά και σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες που "παράγουν" λαθρομετενάστευση προς την Ευρώπη μέσωγ Ελλάδος και με την συνδρομή της τουρκίας.

Μόλις μια εβδομάδα από την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα και το καλό κλίμα που καλλιεργήθηκε κατά τις συναντήσεις στην Αθήνα, ο εκπρόσωπος του τουρκικού κόμματος του Ερντογάν δυναμιτίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και πάλι το κλίμα

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Ομέρ Τσελίκ στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό και τον εξοπλισμό που έχει λάβει η χώρα μας για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο «ηχητικό κανόνι», είπε ότι προκαλεί σοβαρές ζημιές στην υγεία των προσφύγων. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα χρησιμοποιεί αυτό το όπλο σε ανθρώπους που φτάνουν στα σύνορα για να γλιτώσουν από το θάνατο.

«Πώς μπορείτε να μιλάτε για ευρωπαϊκές αξίες; Είναι ντροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι το ελληνικό λιμενικό σώμα βυθίζει σκάφη στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «οι ευρωπαϊκές δημοκρατίες βυθίζονται στη Μεσόγειο»

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.