Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ο.Τσελίκ: «Η Ελλάδα προκαλεί την ένταση με την Τουρκία»

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όμως ο Ομέρ Τσελίκ συνεχίζει τις προκλητικέ...








Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όμως ο Ομέρ Τσελίκ συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις.

Αυτή τη φορά, ο Τσελίκ κατά τη διάρκεια δηλώσεων κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προκαλεί την ένταση μεταξύ των δύο χωρών. «Παρά τη θετική προσέγγιση του οράματος που πρότεινε ο Μητσοτάκης για την επίλυση των ζητημάτων μας, η Ελλάδα δυστυχώς έλαβε μια απόφαση αντίθετη με την προσέγγιση εκεί. Η Ελλάδα τείνει να διατηρεί πολιτική έντασης. Σύμφωνα με τη Συμφωνία των Αθηνών που υπογράφηκε το 1988, δεν υπάρχει στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.

«Όμως η Ελλάδα δεν συμμορφώθηκε με αυτήν τη συμφωνία και κήρυξε μια συγκεκριμένη περιοχή στο Αιγαίο ως στρατιωτικό χώρο εκπαίδευσης. Αυτή η κίνησε της Ελλάδας είναι τόσο αντίθετη με την στάση στη συνάντηση με τον Πρόεδρό μας όσο και στη συμφωνία. Ενάντια στην κίνηση αυτή της Ελλάδας να συνεχίσει αυτήν την πολιτική έντασης, η Τουρκία εξέδωσε επίσης NAVTEX. Αυτό που πρέπει να δει ολόκληρος ο κόσμος είναι αυτό: Η ένταση προκαλείται από την Ελλάδα», τόνισε.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.