Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανός γλίτωσε από σφαίρες, αλλά τον πάτησε περιπολικό και κατέληξε

 Ένας 42χρονος στο Οχάιο γλίτωσε από σφαίρες που δέχθηκε, όμως σκοτώθηκε από περιπολικό που έφτασε για να τον βοηθήσει. Απίστευτο περιστατ...

 Ένας 42χρονος στο Οχάιο γλίτωσε από σφαίρες που δέχθηκε, όμως σκοτώθηκε από περιπολικό που έφτασε για να τον βοηθήσει.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν 42χρονο άντρα να βρίσκει τραγικό θάνατο από περιπολικό που τον πάτησε. Ο Έρικ Κόουλ πυροβολήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και κάλεσε για βοήθεια την αστυνομία.


Ωστόσο, το περιπολικό που έφτασε στο σημείο τον πάτησε, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί να καταλήξει, όχι από τις σφαίρες, αλλά από εσωτερική αιμορραγία και τα κατάγματα που υπέστη από το περιπολικό.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WHIO TV, η αστυνομία μπερδεύτηκε με τη διεύθυνση όπου αναφέρθηκαν οι πυροβολισμοί και αυτό μπορεί να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τραγική υπόθεση. Ο διοικητής του τμήματος της περιοχής ομολόγησε: «Ήταν ένα ατύχημα. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ΟΚ, αλλά ήταν ατύχημα».




Η αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό βγήκε σε άδεια και όχι σε διαθεσιμότητα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με το βίντεο της αστυνομίας ο άντρας ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο με την σφαίρα να τον έχει βρει στο χέρι. Ωστόσο, στο βίντεο δεν φαίνεται η στιγμή που παρασύρεται από το περιπολικό.


«Είμαι στη μέση του δρόμου, είμαι έτοιμος να πεθάνω», είπε όταν πήρε την αστυνομία. Ήταν μάλιστα ακόμα στη γραμμή όταν τον χτύπησε το περιπολικό: «Με χτύπησαν», συμπλήρωσε. «Ποιος σε χτύπησε;», τον ρώτησε ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της γραμμής, «η αστυνομία», απάντησε εκείνος.


Η μητέρα του μάλιστα, αφήνοντας αιχμές για την αστυνομία αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον διοικητή: «Μου είπε ''ο γιος σου πυροβολήθηκε'', ούτε μία φορά δεν μου είπαν ότι ένας αστυνομικός πάτησε τον γιο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.