Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβύη: Συμμορίες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σπέρνουν το θάνατο

Ένοπλες συγκρούσεις έσπειραν τον πανικό την Παρασκευή το πρωί στην πόλη Al Ajaylat της Λιβύης, δυτικά της Τρίπολης, μεταξύ πολιτοφυλακών π...





Ένοπλες συγκρούσεις έσπειραν τον πανικό την Παρασκευή το πρωί στην πόλη Al Ajaylat της Λιβύης, δυτικά της Τρίπολης, μεταξύ πολιτοφυλακών που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, όπου χρησιμοποιήθηκαν μεσαία και βαριά όπλα, εν μέσω αναφορών για πολλούς θανάτους και τραυματισμούς.

Πηγή ασφαλείας στο υπουργείο Εσωτερικών της Λιβύης ανέφερε ότι το γραφείο του υπουργείου στην πρωτεύουσα, Τρίπολη, πραγματοποιεί εντατικές συναντήσεις για να επανεξετάσει την κατάσταση ασφαλείας στην πόλη Ajaylat.

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι έχουν σταλεί ορισμένα μέλη του υπουργείου στην πόλη αυτή για τη διατήρηση της ασφάλειας και τη μείωση των εγκληματικών πράξεων καθώς και συλλήψεων με βάση τις εντολές που εκδόθηκαν από τη δικαστική εξουσία.

Εξήγησε ότι οι συγκρούσεις συνεχίζονται και ότι οι δύο πλευρές απέρριψαν τις προσπάθειες για ηρεμία.

Συγκρούσεις επί μία εβδομάδα

Κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας, η πόλη Al- Ajaylat της Λιβύης, περίπου 80 χλμ. από την πρωτεύουσα, Τρίπολη, έχει γίνει πεδίο μαχών μεταξύ πολιτοφυλακών που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, οι οποίοι σκότωσαν δεκάδες πολίτες και τραυμάτισαν άλλους τόσους. Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ώθησε το Υπουργείο Εσωτερικών της Λιβύης να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να αποστείλει δυνάμεις στην πόλη Ajaylat.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι ομάδες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας συνδέονται με προσωπικότητες που βρίσκονται στο προεδρικό συμβούλιο του προέδρου της Λιβύης.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι τα νοσοκομεία της πόλης δέχτηκαν δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, ως αποτέλεσμα των συνεχών συγκρούσεων, σημειώνοντας ότι η ζωή στην πόλη σταμάτησε λόγω του βομβαρδισμού με ελαφριά και βαριά όπλα σε γειτονιές.

Οι μάρτυρες είπαν ότι ο λόγος για τις συγκρούσεις ήταν η διαφορά στην επιβολή ελέγχου σε ορισμένες περιοχές, που τελικά οδήγησε στο χτύπημα ορισμένων από τα σημεία ελέγχου της πολιτοφυλακής «Al-Shalfouh» από ομάδες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, γράφει το αραβικό δημοσίευμα.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.