Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρίστιαν Έρικσεν: Χειρουργήθηκε και παίρνει εξιτήριο

Ολοταχώς προς το εξιτήριο, ίσως κι απόψε (18/6) το βράδυ, οδεύει ο Κρίστιαν Έρικσεν, που είδε τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του να έχει...





Ολοταχώς προς το εξιτήριο, ίσως κι απόψε (18/6) το βράδυ, οδεύει ο Κρίστιαν Έρικσεν, που είδε τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του να έχει αίσιο τέλος.

Ο Δανός διεθνής μέσος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ίντερ, είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή το περασμένο Σάββατο και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης Δανία-Φινλανδία στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, στην πρεμιέρα των σκανδιναβικών συγκροτημάτων στο EURO 2020.

Χθες το βράδυ (17/6) ο Έρικσεν υποβλήθηκε σε απολύτως επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης εμφυτεύσιμου καρδιομετατροπέα απινιδωτή (βηματοδότη).

Ο Δανός ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Rigshospitalet, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά του. Σε κάθε περίπτωση, η κατάστασή του θα τελεί υπό καθημερινή ιατρική εποπτεία για το προσεχές διάστημα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.