Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπάιντεν στέλνει μηνύματα στον Ερντογάν, που όμως βρίσκεται σε άρνηση…

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε μία φοβερή κατάσταση με την Τουρκία. Ενώ βρίσκεται κυριολεκτικά στη γωνία και με μία εύθραυστη οικονομία, που α...





Τις τελευταίες ημέρες ζούμε μία φοβερή κατάσταση με την Τουρκία. Ενώ βρίσκεται κυριολεκτικά στη γωνία και με μία εύθραυστη οικονομία, που αδυνατεί να στηρίξει τις φαντασιώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ότι η χώρα του είναι δήθεν μία παγκόσμια δύναμη, ο Τούρκος πρόεδρος απειλεί τους πάντες.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Έφτασε στο σημείο να… «προειδοποιεί» τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, να απειλεί να απελάσει -ναι καλά διαβάσατε- τους Ρώσους τεχνικούς, που συναρμολογούν, κατόπιν συμφωνίας, το σύστημα S-400, να υποστηρίζει τη διάλυση του Ισραήλ, το οποίο είναι το πιο ισχυρό κράτος στην ευρύτερη γειτονιά μας, και γενικά να συμπεριφέρεται σαν «Πλανητάρχης».

Μόνο που ο πραγματικός Πλανητάρχης είναι άλλος και κατέρχεται στις Βρυξέλλες για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον προβληματικό Ερντογάν.

Παρά το γεγονός ότι η θερμή επιστολή του Αμερικανού Προέδρου στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη, είχε άλλο σκοπό, περιείχε ηχηρά μηνύματα και για τον Ερντογάν, οκτώ μέρες πριν από τη συνάντησή τους, η οποία αναμένεται να είναι συγκρουσιακή. Εκτός εάν ο Τούρκος πρόεδρος σχεδιάζει να πάει στις Βρυξέλλες ως ένας αλλαγμένος άνθρωπος και πολιτικός.

Όλοι όσοι τον μελετούν εκ του σύνεγγυς, δεν «αγοράζουν» τις πληροφορίες ότι θα συνετιστεί και θα συνεργαστεί με τους δυτικούς συμμάχους, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους γείτονές του, στο ΝΑΤΟ και στην ίδια την Αμερική.

Αντίθετα αναμένουν ότι θα παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες ως η κατ’ εξοχήν ισχυρή προσωπικότητα της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτό που βασικά θέλουν να πουν είναι ότι ο Ερντογάν πάει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για να συγκρουστεί με τον Μπάιντεν.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.