Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στην Πάρο: Προσπαθούν να την «πιάσουν» πριν πέσει το σκοτάδι - Οι καπνοί «πνίγουν» και τα κοντινά νησιά

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν οι πυροσβέστες, για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά στην Πάρο, η οποία αν και πλησίασε σπίτι, μέχρι στιγμή...









Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν οι πυροσβέστες, για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά στην Πάρο, η οποία αν και πλησίασε σπίτι, μέχρι στιγμής δεν έχει κάψει κάποιο από αυτά.


“Η φωτιά έχει φτάσει σε απόσταση 200 μέτρων από τα σπίτια”, είπε ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, στο δελτίο του ΑΝΤ1. “Ευελπιστούμε πως η φωτιά θα ελεγχθεί πριν πέσει η νύχτα”, συμπλήρωσε, επισημαίνοντας την ανάγκη συντονισμού ανάμεσα στις επίγειες και εναέριες δυνάμεις κατάσβεσης.

Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Κόστος της Πάρου. Ξέσπασε το μεσημέρι και εκτείνεται σε ένα μεγάλο μέτωπο.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά, που έχει διάσπαρτες εστίες, ενώ επιβεβαιώνεται και από εκεί, ότι για την ώρα τουλάχιστον , δεν έχουν καεί σπίτια.



Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα πηγαίνουν ακτοπλοϊκώς, από τον Πειραιά στην Πάρο και άλλοι 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, για να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούν.

Συνέχεια ενημέρωσης 2/2: …ενώ μεταβαίνουν, από Νάξο με πλωτό μέσο του ΛΣ 1 ομάδα πεζ. τμήματος, από Σάμο με Ε/Π 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζ. τμήματος, από Αθήνα με Ε/Π 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζ. τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ, από Πειραιά 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 Α/Φ.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 27, 2021


Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι καπνοί από τη φωτιά, έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα, τόσο στην Πάρο, όσο και στα κοντινά νησιά…

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.