Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ θα φτάσουμε... Σουηδία: Κατεδαφίζουν σχολείο για να φτιαχτεί νέο τζαμί...!!!

Ο δήμος Borlänge στη Dalarna αποφάσισε να προσφέρει την δυνατότητα στον Ισλαμικό Σύλλογο να αγοράσει γη για να.... εξισλαμίσει τον δήμο με έ...




Ο δήμος Borlänge στη Dalarna αποφάσισε να προσφέρει την δυνατότητα στον Ισλαμικό Σύλλογο να αγοράσει γη για να.... εξισλαμίσει τον δήμο με ένα διώροφο τζαμί. Μάλιστα για να διευκολύνουν τη διαδικασία θα κατεδαφίσουν σχολικό κτίριο.

Ο δήμος Borlänge, όπου οι τοπικοί άρχοντες είναι ένα μείγμα από Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινο Κόμμα, Φιλελεύθερους και το τοπικό κόμμα Care for All υπέγραψαν συμφωνία κατανομής γης με την Ισλαμική Ένωση.

Η συμφωνία δίνει στη Μουσουλμανική κοινότητα το δικαίωμα να χτίσει στην περιοχή Bullermyren. Σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, το κτίριο θα έχει δύο ορόφους και μια έκταση περίπου 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Η τοπική Ισλαμική Ένωση θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή με τη βοήθεια άλλων μουσουλμανικών ενώσεων από ολόκληρη τη χώρα.

Ο Jan Bohman είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο Borlänge και λέει ότι έδωσαν το πράσινο φως για τα σχέδια της Ισλαμικής Ένωσης. “Έχουμε θρησκευτική ελευθερία στη χώρα μας”.

Ο ιμάμης Ιμπραήμ Χαμάντ είναι ικανοποιημένος με την απόφαση και σημειώνει πως και γυναίκες θα είναι επίσης ευπρόσδεκτες, ακόμη και εκείνες χωρίς μαντήλα!

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.