Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Achtung!: Πινακίδες στην Αυστρία προειδοποιούν για την παρουσία μουσουλμάνων...!!!

Την περασμένη εβδομάδα, η αυστριακή κυβέρνηση δημιούργησε έναν αμφιλεγόμενο διαδραστικό ιστότοπο με τίτλο ο «Εθνικός χάρτης του Ισλάμ» που ...



Την περασμένη εβδομάδα, η αυστριακή κυβέρνηση δημιούργησε έναν αμφιλεγόμενο διαδραστικό ιστότοπο με τίτλο ο «Εθνικός χάρτης του Ισλάμ» που απαριθμεί τα ονόματα και τις τοποθεσίες περισσότερων από 600 τζαμιών, ενώσεων και αξιωματούχων και τους πιθανούς συνδέσμους τους στο εξωτερικό καταρτίστηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το Κέντρο Πολιτικής Τεκμηρίωσης του Ισλάμ.


ΑΥΣΤΡΙΑ: Ο «ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρόσφατα, αναρτήθηκαν πινακίδες σε διάφορες περιοχές της Αυστρίας με την εικόνα ενός θυμωμένου γενειοφόρου μουσουλμάνου και μια προειδοποίηση για τους κινδύνους του πολιτικού Ισλάμ από κάτω. “Προσοχή! Το πολιτικό Ισλάμ σε κοντινή απόσταση” γράφουν οι πινακίδες, προκαλώντας αντιδράσεις από μουσουλμάνους της χώρας, αλλά και από την Τουρκία.

Η ανάρτηση των πινακίδων αποδίδεται σε ακροδεξιά, εξτρεμιστικά στοιχεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αυστριακή αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη να τις ξηλώνει. Η υπουργός Ενσωμάτωσης Σουζάνε Ράαμπ, καταδίκασε το περιστατικό.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.