Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεία: 52χρονος Ρουμάνος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης κατ’ εξακολούθηση, από έναν 52χρονο αλλοδαπό, με θύμα ένα 15χρονο αγόρι, σε χωριό...



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης κατ’ εξακολούθηση, από έναν 52χρονο αλλοδαπό, με θύμα ένα 15χρονο αγόρι, σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στον νομό Ηλείας.

Ο δράστης, ο οποίος κατάγεται από την Ρουμανία, και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ηλείας, όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την Δευτέρα το πρωί. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση όπως γράφει το patrisnews.com.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε δημιουργήσει προβλήματα στο χωριό, πολλές φορές στο παρελθόν, προσέγγισε τον 15χρονο μαθητή, μέσω των social media. Πρόσθεσε ότι το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.