Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστική καταγγελία: Ιερέας με βίαζε για να με «θεραπεύσει» από την ομοφυλοφιλία... Η 49χρονη σήμερα Άντζελα μιλά για τη φρίκη που έζησε

Χρειάστηκαν δεκαετίες για να καταφέρει να μιλήσει δημοσίως για το έγκλημα που έγινε σε βάρος της. Ο πάστορας της ενορίας τη βίαζε προσπαθών...







Χρειάστηκαν δεκαετίες για να καταφέρει να μιλήσει δημοσίως για το έγκλημα που έγινε σε βάρος της.

Ο πάστορας της ενορίας τη βίαζε προσπαθώντας να τη σώσει από τις ομοφυλοφιλικές της τάσεις.
Σοκαριστική καταγγελία: Ιερέας με βίαζε για να με «θεραπεύσει» από την ομοφυλοφιλία

Η Angela Paterson βγήκε πρόσφατα από την προστασία της ανωνυμίας για να μιλήσει για την τρομακτική θεραπεία μεταστροφής, της οποίας έπεσε θύμα.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», λέει, «ήμασταν στην εκκλησία. Μου είπε ‘‘ξέρεις κάτι; Μπορώ να σε βοηθήσω με τη σεξουαλικότητά σου. Μπορώ να σε θεραπεύσω’’».

Η Paterson ήταν 19 ετών και ήξερε εδώ και χρόνια πως ήταν λεσβία. Ήταν όμως και πιστή χριστιανή και είχε μάθει πως η ομοφυλοφιλία ήταν έγκλημα, η πίστη της την ανάγκαζε να αλλάξει.

Ο πάστορας Max Donald, σε ενορία του δυτικού Σάσεξ της Αγγλίας, τη γνώριζε από τα 14 της. Την είχαν μάθει να του μιλά από μικρή, κι έτσι ο ιερέας γνώριζε για τη μάχη που έδινε με τη σεξουαλική ταυτότητα, αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί ως παιδί.

Ήξερε δηλαδή πόσο εύθραυστος ήταν ο ψυχισμός της, αυτό όμως δεν τον σταμάτησε. Στα 19 της πια, η Paterson έμεινε άνεργη και άστεγη για ένα διάστημα και ο ιερέας προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει.

Την έφερε το 1990 να ζήσει στο σπίτι του, με τη γυναίκα του δίπλα. Για τα επόμενα 4 χρόνια θα μετατρεπόταν σε σκλάβα στις ορμές του, όπως λέει.

«Όταν ξυπνούσα, εκείνος ήταν εκεί. Δεν ήταν… δεν υπήρχε συναίνεση… δεν είχα επιλογή. Είχε τόση πολύ δύναμη», λέει σήμερα η 49χρονη γυναίκα.

Πλέον η Paterson διατηρεί σταθερό ερωτικό δεσμό με μια γυναίκα και εργάζεται σε δομή φιλοξενίας άστεγων γυναικών στο βόρειο Λονδίνο.

Θυμάται όμως πάντα τις προσπάθειες του πάστορα να την κάνει «καλά», ετεροφυλόφιλη δηλαδή. «Ήταν βιασμός. Όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτό ακριβώς, ήταν καταστροφικό»…

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.