Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης για την άγρια δολοφονία του 45χρονου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κατερίνη με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή, ο οποίος εντοπίστηκε καμένος, δεμέν...





Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κατερίνη με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή, ο οποίος εντοπίστηκε καμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με μία κουκούλα στο κεφάλι, πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας. 

Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Είχε προσαχθεί με άλλους δύο υπόπτους και τελικά ομολόγησε τι ακριβώς έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για έναν 58χρονο από τον στενό κύκλο του θύματος. 

Ο 58χρονος ανέλαβε την ευθύνη αλλά δεν έχει εξηγήσει το κίνητρο και τους λόγους της δολοφονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν οι δύο άνδρες είχαν διαφορές. Η Αστυνομία πέρα από την ομολογία, είχε βρει αρκετά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος και ήταν θέμα χρόνο η σύλληψή του.

Ο δράστης πρώτα πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο άψυχο σώμα του, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος και ενδεχομένως να καθυστερήσει την αναγνώριση του πτώματος. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο πυροβολισμός στο κεφάλι που δέχτηκε ο 45χρονος κομμωτής ήταν και ο μοιραίος. Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το άψυχο σώμα του προκαλούν σοκ. Ο άνδρας ήταν καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα.

Ο εκτελεστής ήταν αποφασισμένος να αφαιρέσει με βάρβαρο τρόπο τη ζωή του 45χρονου και να μην του αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Δεν αποκλείεται, δε, να ήθελε να περάσει κάποιο συγκεκριμένο "μήνυμα", κρίνοντας από τον τρόπο δράσης του. 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.