Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με τη μέθοδο του... παραπάνω μηδενικού «έφαγε» 4.000 ευρώ

 Ο «πελάτης» όταν κατάλαβε πως τον είχε εξαπατήσει ήταν αργά Θύμα ενός απατεώνα που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησαν να αγο...

 Ο «πελάτης» όταν κατάλαβε πως τον είχε εξαπατήσει ήταν αργά

Θύμα ενός απατεώνα που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησαν να αγοράσει προϊόντα αξίας 780 ευρώ έπεσε ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Καβάλα. Ο πελάτης προφασίστηκε ότι κατά λάθος κατέθεσε 7.800 ευρώ στον λογαριασμό του και του ζήτησε να του επιστρέψει την υποτιθέμενη διαφορά.


Μάλιστα, του έστειλε πλαστό αποδεικτικό μεταφοράς των χρημάτων, καταφέρνοντας να τον πείσει. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε στις 21 Ιανουαρίου 4.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο «πελάτης», αλλά όταν κατάλαβε πως τον είχε εξαπατήσει ήταν αργά. Μετά την καταγγελία του ξεκίνησαν έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και εξακριβώθηκε ότι ο λογαριασμός ανήκει σε έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε την Πέμπτη δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


Αγόρασαν είδη για ανακύκλωση αλλά δεν πλήρωσαν


Αγγελία για την πώληση αντικείμενων αξίας 3.600 ευρώ που προορίζονταν για ανακύκλωση είχε αναρτήσει πριν από δυο μήνες ένας Έλληνας από περιοχή της Πτολεμαΐδας και δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν 31χρονο που ενδιαφέρθηκε να τα αγοράσει.


Πράγματι, τα παρέλαβαν με φορτηγό ένας 29χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο, όμως ο 31χρονος δεν κατέβαλε το αντίτιμο και διέκοψε κάθε επικοινωνία. Η απάτη εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας που υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης δικογραφία σε βάρος των δύο που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούν τα στοιχεία του τρίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.