Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Το μυστικό της 4ης Φεβρουαρίου - Τι κρύβεται πίσω από το sms στην «ψυχολόγο»

 Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα...




 Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος ομολόγησε έπειτα από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο στις αστυνομικές αρχές και δημοσίως, ότι εκείνος ήταν ο δράστης της δολοφονίας της συζύγου του και ότι σκηνοθέτησε τη "ληστεία μετά φόνου". Έπειτα από την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή. Ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει και τα ερωτήματα παραμένουν.



Το mega αποκάλυψε και ένα ακόμη στοιχείο, που αφορά στο ζευγάρι και είναι ενδεικτικό της ρήξης που υπήρχε στη σχέση τους. Πρόκειται για το "μυστικό της 4ης Φεβρουαρίου". Την ημέρα εκείνη, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η Καρολάιν έστειλε από το κινητό της τηλέφωνο ένα sms στην "ψυχολόγο" Ελένη Μυλωνοπούλου, ανακοινώνοντας ότι θα σταματήσουν τις συνεδρίες. Η σύμβουλος προσπαθούσε να κατευνάσει την ένταση που υπήρχε μεταξύ του ζευγαριού, το χρονικό διάστημα που την συμβουλεύονταν η 20χρονη μητέρα και ο συζυγοκτόνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. "Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα", έγραφε το μήνυμα που εστάλη στην "ψυχολόγο" από το κινητό της Καρολάιν.


Ποιος ήθελε να σταματήσουν οι συνεδρίες;


Όταν έλαβε το συγκεκριμένο μήνυμα, η σύμβουλος απευθύνθηκε στον 33χρονο πιλότο, με τον οποίο είχε και την βασική επαφή όλο αυτό το διάστημα. "Η Καρολάιν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος", φέρεται να έγραψε η σύμβουλος, ενώ ο συζυγοκτόνος της απάντησε λίγη ώρα αργότερα πως "έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως". Σημειώνεται πως ο πιλότος δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά με την σύμβουλο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, υπήρχαν οι υποψίες ότι το μήνυμα που εστάλη από το κινητό της 20χρονης, είχε γραφτεί καθ' υπόδειξη του πιλότου και πιθανολογείται πως εκείνος ήταν που ήθελε να σταματήσουν οι συνεδρίες. Μετά τον Φεβρουάριο, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να επιδεινώθηκε ραγδαία. Το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου, ο 33χρονος δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν και σκηνοθέτησε τη "ληστεία".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.