Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Ανατριχίλα τα μηνύματα 35χρονου που κατηγορείται για βιασμό σε 14χρονη -«Σε θέλω, να βρεθούμε»

 Σοκάρουν τα μηνύματα του 35χρονου κτηνοτρόφου από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη. Όπως έχει αναφερθεί, ο εν λό...

 Σοκάρουν τα μηνύματα του 35χρονου κτηνοτρόφου από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη.


Όπως έχει αναφερθεί, ο εν λόγω άνδρας προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ σε Facebook και Instagram.


Παρουσιαζόταν κυρίως ως «Μανούσος Σφακιά» και έστελνε ψεύτικες φωτογραφίες ενός νεαρού αγοριού. Σύμφωνα με τις έρευνες ο άντρας προσέγγισε τουλάχιστον 40 ανήλικα κορίτσια σε όλη την Κρήτη.


Απειλούσε τα ανήλικα κορίτσια

Ζητούσε φωτογραφίες και βίντεο από τα ανήλικα κορίτσια, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ του Mega. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, επεδίωκε να τα συναντήσει από κοντά κι αν αρνούνταν, τα απειλούσε.


Μερικά από τα μηνύματα που έστελνε ο 35χρονος, είναι τα εξής: «Σε θέλω <3», «Αυτές τις μέρες θα... αλλιώς θα τα πω όλα στον πατέρα σου. Θα σε περιμένω στα Χανιά κάπου να βρεθούμε».


«Οι παιδόφιλοι παριστάνουν παιδάκια, της ηλικίας των παιδιών μας, με αποτέλεσμα να μπορούν εύκολα να τα προσεγγίσουν», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλης Σφακιανάκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.