Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμός σε καταδίωξη στη Φλόριντα - Πέταξε βρέφος 2 μηνών σε αστυνομικούς για να ξεφύγει..

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα πέταξε ένα βρέφος δύο μηνών σε αστυνομικό έπειτα από μία κινηματογραφική καταδίωξη σε κατοικημένη περιοχή, σύμφ...





Ένας άνδρας από τη Φλόριντα πέταξε ένα βρέφος δύο μηνών σε αστυνομικό έπειτα από μία κινηματογραφική καταδίωξη σε κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο Τζον Χένρι Τζέιμς Γ', 36 ετών, αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών, περιλαμβανομένης και της βαριάς κακοποίησης ανηλίκου έπειτα από 40 λεπτά καταδίωξης στις 26 Μαΐου, όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς με το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο.

"Δεν μπορείς να μας πετάς ένα μωρό και να περιμένεις να σου φερθούμε με το γάντι" είπε ο Σερίφης Έρικ Φλάουερς σε ανακοίνωση στο Facebook.



Το γραφείο του Σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από την καταδίωξη από τις κάμερες των περιπολικών και από το ελικόπτερο που συμμετείχε, ενώ ακόμη δημοσιεύονται πλάνα από τη στιγμή που οι βοηθοί σερίφη προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες στον Τζέιμς ενώ ένας αστυνομικός κρατά το βρέφος. Στα βίντεο δεν φαίνεται η στιγμή που ρίχνει το μωρό στον αστυνομικό. 

Ο άνδρας, έπειτα από 40 λεπτά καταδίωξης, φαίνεται πως κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει με το μωρό στα χέρια. Μία γυναίκα φώναζε "έχει ένα μωρό". Ο Τζέιμες τότε το πέταξε προς την πλευρά των αστυνομικών για αντιπερισπασμό. Αστυνομικοί όρμησαν στον άνδρα και τον έριξαν στο έδαφος ενώ αυτός συνέχισε να αντιστέκεται της σύλληψης κλωτσώντας και δαγκώνοντας. Συνέχισε να αντιστέκεται ακόμη και όταν οδηγείται στο περιπολικό.

Ο αστυνομικός που έπιασε το βρέφος χαρακτήρισε την κατάσταση "περίεργη". "Έχω δει κάποια τρελά πράγματα αλλά αυτό είναι ακραίο" είπε ο Τζέικομπ Κέρμπι στο CBS News 12. "Δεν ήταν μία απρόσεκτη παράδοση από ένα μέτρο μακριά, αλλά ήταν ρίψη"

"Δεν μπορούσα να τον κυνηγήσω, δεν μπορούσα να τον ανατρέψω. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά επειδή είχε το μωρό" πρόσθεσε ο Κέρμπι. "Γύρισε απλώς και πέταξε το μωρό από απόσταση περίπου 2 μέτρων".

Ήταν γύρω στις 6.30 το απόγευμα όταν ένας αστυνομικός έκανε νεύμα στον Τζέιμς να κάνει στην άκρη, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και δεν υπάκουσε στην εντολή, και έτσι άρχισε η τρελή καταδίωξη στις γειτονιές της Φλόριντα. Μετά τη σύλληψη οδηγήθηκε σε νοσοκομείο επειδή παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει αλλά συνέχισε να προβάλλει αντίσταση και ακόμη όταν τον έβαλαν σε φορείο. Κρατείται χωρίς εγγύηση και αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για ξυλοδαρμό αξιωματικού/πυροσβέστη/διασώστη, απρόσεκτη οδήγηση και αντίσταση κατά της αρχής.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.