Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Αλβανός σκότωσε Ελληνίδα και κυκλοφορούσε ελεύθερος για 18 χρόνια – Στη φυλακή για το έγκλημα που συγκλόνισε

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης κατά ενός 44χρονου Αλβανού που κατηγορείται ότι στο τέλος Μαΐου του 2002 δολοφόνησε με χτυπήματα στο ...





Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης κατά ενός 44χρονου Αλβανού που κατηγορείται ότι στο τέλος Μαΐου του 2002 δολοφόνησε με χτυπήματα στο κεφάλι την ηλικίας 71 χρονών Χρυσούλα Σπαθούλα, στο φτωχικό της σπίτι στο Διμήνι, με κίνητρο τη ληστεία.

Η δίκη που έγινε στο ΜΟΔ Καρδίτσας ήταν μαραθώνια, καθώς ξεκίνησε από το πρωί χθες (03-06-2021) και η απόφαση βγήκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Κατά τη διαδικασία εξετάστηκαν εννέα μάρτυρες, ενώ ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι με άλλους δύο συμπατριώτες του πήγαν στο σπίτι της μοναχικής Χρυσούλας Σπαθούλα, για να κλέψουν και ο ίδιος δεν ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα έδρας ποια ήταν τα άλλα δύο άτομα που πήγαν στο σπίτι, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να τους κατονομάσει. Ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης είχε συλληφθεί στις 2 Ιουλίου 2020, από αποτύπωμα της παλάμης του που βρέθηκε στο σπίτι και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι πήγε στο σπίτι για να κλέψει λίρες, που η γυναίκα ισχυριζόταν ότι είχε, αλλά ότι δεν τη σκότωσε, ωστόσο μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε προφυλακιστεί.

Με υπόδειξή του συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός στα μέσα Σεπτεμβρίου 2020 στην Κρυσταλλοπηγή, με ένταλμα του ανακριτή, αλλά μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους, καθώς δεν προέκυπτε η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Τον Μάιο του 2002 η Χρυσούλα Σπαθούλα, σε ηλικία 71 χρονών, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το πτώμα της συνταξιούχου του ΙΚΑ βρέθηκε στη φτωχική της μονοκατοικία, στο Διμήνι, δύο περίπου ημέρες μετά τη δολοφονία, από γείτονες.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.