Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφρίν: Ομάδες Λεηλατών που υποστηρίζονται από τον τουρκικό στρατό έκοψαν 1500 ελαιόδεντρα

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ο ένοπλη ομάδα Αλ Χάμζα που έχει ενταχθεί στο λεγόμενο Εθνικό Στρατό της Συρίας που υποστηρίζεται από τον τουρκικ...







Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ο ένοπλη ομάδα Αλ Χάμζα που έχει ενταχθεί στο λεγόμενο Εθνικό Στρατό της Συρίας που υποστηρίζεται από τον τουρκικό στρατό κατοχής, έκοψε 1500 ελαιόδεντρα που ανήκαν στους χωρικούς στην πόλη Μαμπάτα.

Η πηγή ανέφερε ότι τα δένδρα ανήκαν στον Μπεχτσέτ Μπερεκέτ, συμπρόεδρο της επιτροπής άμυνας της αυτόνομης διοίκησης του Καντονίου του Αφρίν.

Η ομάδα Αλ Χάμζα κατέλαβε, επίσης, το σπίτι του Μπεχτσέτ Μπερεκέτ και άρχισε να το χρησιμοποιεί ως έδρα της τρομοκρατικής ομάδας.

Ο Μπεχτσέτ Μπερεκέτ ήταν ο συμπρόεδρος της επιτροπής άμυνας στο Afrin προτού τεθεί υπό την κατοχή των ένοπλων ομάδων που συνδέονται με την Τουρκία.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η ομάδα αλ Χάμψα έκοψε 150 ελαιόδεντρα της οικογένειας Αχμέτ Σιντό, των εγγονών του γνωστού Σουλεϊμάνμ Χαλεμπί , στο χωριό Kokanê.

Από την ημέρα που το Αφρίν τέθηκε υπό τον έλεγχο των ένοπλων ομάδων που υποστηρίζονται από την Τουρκία, στις 18 Μαρτίου 2018, η ένοπλη αυτή ομάδα συμμετείχε σε απαγωγές, λύτρα, εκβιασμούς και λεηλασίες, όπως αναφέρει το κουρδικό Rudaw.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.